Seritë 343

Valvul bllokuese. E drejtë.

Shko te
343402.png
343302_dim~-~page-1.png
343402.png
343302_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul bllokuese. E drejtë.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C
Lustër: krom
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja e tubave Lidhja e radiatorit Kvs
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul bllokuese. E drejtë. lidhja e tubave: 23 p. 1,5, hyrje, lidhje e drejtë, Lidhja për rakorderat Caleffi. lidhja e radiatorit: G 3/8" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, lidhje e drejtë. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Kvs: 1,32 m³/h. Materialet: Nikel.
SCIP code
f6569ef8-7d07-4ac1-a33f-4c8b800b446e
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul bllokuese. E drejtë. lidhja e tubave: 23 p. 1,5, hyrje, lidhje e drejtë, Lidhja për rakorderat Caleffi. lidhja e radiatorit: G 1/2" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, lidhje e drejtë. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Kvs: 2,17 m³/h. Materialet: Nikel.
SCIP code
95b9e59e-159a-4b4b-8d47-8af8c6fdad61
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul bllokuese. E drejtë. lidhja e tubave: G 3/4" A (ISO 228-1) M, hyrje, lidhje e drejtë, Lidhja për rakorderat Caleffi. lidhja e radiatorit: G 1/2" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, lidhje e drejtë. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Kvs: 2,17 m³/h. Materialet: Nikel.
SCIP code
55e2f259-7320-4610-9648-05e5366938df

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi