Серија 343

Вентил за заклучување. Право.

Оди до
343402.png
343302_dim~-~page-1.png
343402.png
343302_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Вентил за заклучување. Право.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–100 °C
Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел приклучоци за цевки поврзување на радијаторот Kvs
3D модели
Текст за опис
Вентил за заклучување. Право. приклучоци за цевки: 23 p. 1,5, влезови, директно поврзување, Приклучок за фитинзи Caleffi. поврзување на радијаторот: G 3/8" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, директно поврзување. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Kvs: 1,32 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
f6569ef8-7d07-4ac1-a33f-4c8b800b446e
3D модели
Текст за опис
Вентил за заклучување. Право. приклучоци за цевки: 23 p. 1,5, влезови, директно поврзување, Приклучок за фитинзи Caleffi. поврзување на радијаторот: G 1/2" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, директно поврзување. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Kvs: 2,17 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
95b9e59e-159a-4b4b-8d47-8af8c6fdad61
3D модели
Текст за опис
Вентил за заклучување. Право. приклучоци за цевки: G 3/4" A (ISO 228-1) M, влезови, директно поврзување, Приклучок за фитинзи Caleffi. поврзување на радијаторот: G 1/2" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, директно поврзување. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Kvs: 2,17 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
55e2f259-7320-4610-9648-05e5366938df

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi