Seritë 675

Termometër me mbërthim me shtyrje për tubacionet e panelit.

Shko te
675900.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Termometër me mbërthim me shtyrje për tubacionet e panelit.

Të dhënat teknike

Shkalla e manometrit të temperaturës: 5–50 °C

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Termometër me mbërthim me shtyrje për tubacionet e panelit. Shkalla e manometrit të temperaturës: 5–50 °C.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi