Серија 675

Термометар со притискање за цевки од панели.

Оди до
675900.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Термометар со притискање за цевки од панели.

Технички податоци

Вага за мерач на температура: 5–50 °C

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Термометар со притискање за цевки од панели. Вага за мерач на температура: 5–50 °C.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi