Seritë 140

T-copë për valvulat e presionit.

Shko te
140002.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

T-copë për valvulat e presionit.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
T-copë për valvulat e presionit. lidhjet: Ga 1/4" (ISO 228-1) M, hyrje. G 1/4" (ISO 228-1) F, dalje fundore.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi