Серија 140

Т-парче за вентили за притисок.

Оди до
140002.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Т-парче за вентили за притисок.

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
3D модели
Текст за опис
Т-парче за вентили за притисок. Поврзување: Ga 1/4" (ISO 228-1) M, влезови. G 1/4" (ISO 228-1) F, крајниот излез.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi