Seritë 675

Shabllon për prerjen e tubave.

Shko te
675002.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Shabllon për prerjen e tubave.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Shabllon për prerjen e tubave.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi