Серија 675

Шаблон за кратење на цевка.

Оди до
675002.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Шаблон за кратење на цевка.

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Шаблон за кратење на цевка.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi