Seritë 980

Set.

Shko te
980032.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Set.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Set. Lidhjet: Ø 25.
SCIP code
9659639c-9f69-4396-b422-57877658e8da
Modele 3D
Teksti i tenderit
Set. Lidhjet: Ø 32.
SCIP code
a870d341-96b7-4770-afb8-06e676a39abc
Modele 3D
Teksti i tenderit
Set. Lidhjet: Ø 40.
SCIP code
30be5ea0-4eca-4b97-9848-b77fd1de2047
Modele 3D
Teksti i tenderit
Set. Lidhjet: Ø 50.
SCIP code
e668aa35-e3ea-4f8f-a5b5-bbbc79ba9fa7
Modele 3D
Teksti i tenderit
Set. Lidhjet: Ø 63.
SCIP code
5ea4222c-eba0-457f-a8e5-308e7fb336f1

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi