Seritë 8563

Senzor shtesë i gazit në distancë.

Shko te
856300.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Senzor shtesë i gazit në distancë.
Për detektorë gazi të serisë 8563.

Të dhënat teknike

Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC)
Klasa e mbrojtjes: IP 42

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Shënim
Modele 3D
Teksti i tenderit
Senzor shtesë i gazit në distancë. Për detektorë gazi të serisë 8563. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Klasa e mbrojtjes: IP 42.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Senzor shtesë i gazit në distancë. Për detektorë gazi të serisë 8563. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Klasa e mbrojtjes: IP 42.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi