Серија 8563

 Помошен подвижен сензор.

Оди до
856300.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

 
Помошен подвижен сензор.
За детектори за гас 8563.

Технички податоци

Напојување со електрична енергија: 230V (AC)
Класа за заштита: IP 42

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел Забелешка
3D модели
Текст за опис
  Помошен подвижен сензор. За детектори за гас 8563. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). Класа за заштита: IP 42.
3D модели
Текст за опис
  Помошен подвижен сензор. За детектори за гас 8563. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). Класа за заштита: IP 42.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi