Seritë 8460

Rubinet për manometër gazi, me buton për hapje.

Shko te
846002.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rubinet për manometër gazi, me buton për hapje.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rubinet për manometër gazi, me buton për hapje. lidhjet: G 1/4" (ISO 228-1) F.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rubinet për manometër gazi, me buton për hapje. lidhjet: G 3/8" (ISO 228-1) F.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi