Серија 8460

Славина за гасен манометар со опција за отварање.

Оди до
846002.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Славина за гасен манометар со опција за отварање.

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување
3D модели
Текст за опис
Славина за гасен манометар со опција за отварање. поврзување: G 1/4" (ISO 228-1) F.
3D модели
Текст за опис
Славина за гасен манометар со опција за отварање. поврзување: G 3/8" (ISO 228-1) F.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi