Seritë 5881

Rekorderi në formë bërryli me tre pjesë.

Shko te
588130.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rekorderi në formë bërryli me tre pjesë.

Të dhënat teknike

PN (Presioni nominal): PN 16
Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar
Gama e temperaturës mesatare: -25–120 °C

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi në formë bërryli me tre pjesë. Lidhjet: G 3/8" (ISO 228-1) F, hyrje. Lidhjet: G 3/8" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, bashkimi. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: -25–120 °C.
SCIP code
fd380a9c-14f1-4bf6-90e6-b2cacaf5f8cd
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi në formë bërryli me tre pjesë. Lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F, hyrje. Lidhjet: R 1/2" (EN 10226-1) M, dalje fundore, bashkimi. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: -25–120 °C.
SCIP code
29e1323b-c6f6-4ad7-9fe1-ef3ccf398459
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Rekorderi në formë bërryli me tre pjesë. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, hyrje. Lidhjet: R 3/4" (EN 10226-1) M, dalje fundore, bashkimi. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: -25–120 °C.
SCIP code
97455d6c-d22c-423b-9999-450433310f0f
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Rekorderi në formë bërryli me tre pjesë. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F, hyrje. Lidhjet: R 1" (EN 10226-1) M, dalje fundore, bashkimi. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: -25–120 °C.
SCIP code
68ddc000-9757-469d-b00f-65b10036916f
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi në formë bërryli me tre pjesë. Lidhjet: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, hyrje. Lidhjet: G 1 1/4" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, bashkimi. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: -25–120 °C.
SCIP code
a503f574-58a6-46da-b9ea-947a6c66a996

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi