Серија 5881

Три лактни спојки.

Оди до
588130.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Три лактни спојки.

Технички податоци

PN (номинален притисок): PN 16
Максимален работен притисок: 16 bar
Среден температурен опсег: -25–120 °C

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Три лактни спојки. Поврзување: G 3/8" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: G 3/8" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, синдикатот. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -25–120 °C.
SCIP code
fd380a9c-14f1-4bf6-90e6-b2cacaf5f8cd
3D модели
Текст за опис
Три лактни спојки. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: R 1/2" (EN 10226-1) M, крајниот излез, синдикатот. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -25–120 °C.
SCIP code
29e1323b-c6f6-4ad7-9fe1-ef3ccf398459
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Три лактни спојки. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: R 3/4" (EN 10226-1) M, крајниот излез, синдикатот. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -25–120 °C.
SCIP code
97455d6c-d22c-423b-9999-450433310f0f
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Три лактни спојки. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: R 1" (EN 10226-1) M, крајниот излез, синдикатот. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -25–120 °C.
SCIP code
68ddc000-9757-469d-b00f-65b10036916f
3D модели
Текст за опис
Три лактни спојки. Поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: G 1 1/4" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, синдикатот. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -25–120 °C.
SCIP code
a503f574-58a6-46da-b9ea-947a6c66a996

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi