Seritë 584

Rekorderi kompresuese për shkarkime, e tipi mashkull.

Shko te
584053.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rekorderi kompresuese për shkarkime, e tipi mashkull.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi kompresuese për shkarkime, e tipi mashkull. Lidhjet: Ga 3/4" (ISO 228-1) M, hyrje, unazë. Lidhjet: Ga 3/8" (ISO 228-1) M, Ø 12, dalje fundore.
SCIP code
f322967d-c35a-4f89-89bd-4bb808c8bc59
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi kompresuese për shkarkime, e tipi mashkull. Lidhjet: Ga 3/4" (ISO 228-1) M, hyrje. Lidhjet: Ga 1/2" (ISO 228-1) M, Ø 16, dalje fundore.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi kompresuese për shkarkime, e tipi mashkull. Lidhjet: Ga 3/4" (ISO 228-1) M, hyrje, unazë. Lidhjet: Ga 3/4" (ISO 228-1) M, Ø 18, dalje fundore.
SCIP code
f322967d-c35a-4f89-89bd-4bb808c8bc59
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi kompresuese për shkarkime, e tipi mashkull. Lidhjet: Ga 1" (ISO 228-1) M, hyrje, unazë. Lidhjet: Ga 3/4" (ISO 228-1) M, Ø 18, dalje fundore.
SCIP code
f322967d-c35a-4f89-89bd-4bb808c8bc59

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi