Серија 584

Машки приклучок за компресија за приклучоци.

Оди до
584053.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Машки приклучок за компресија за приклучоци.

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Машки приклучок за компресија за приклучоци. Поврзување: Ga 3/4" (ISO 228-1) M, влезови, маслинки. Поврзување: Ga 3/8" (ISO 228-1) M, Ø 12, крајниот излез.
SCIP code
f322967d-c35a-4f89-89bd-4bb808c8bc59
3D модели
Текст за опис
Машки приклучок за компресија за приклучоци. Поврзување: Ga 3/4" (ISO 228-1) M, влезови. Поврзување: Ga 1/2" (ISO 228-1) M, Ø 16, крајниот излез.
3D модели
Текст за опис
Машки приклучок за компресија за приклучоци. Поврзување: Ga 3/4" (ISO 228-1) M, влезови, маслинки. Поврзување: Ga 3/4" (ISO 228-1) M, Ø 18, крајниот излез.
SCIP code
f322967d-c35a-4f89-89bd-4bb808c8bc59
3D модели
Текст за опис
Машки приклучок за компресија за приклучоци. Поврзување: Ga 1" (ISO 228-1) M, влезови, маслинки. Поврзување: Ga 3/4" (ISO 228-1) M, Ø 18, крајниот излез.
SCIP code
f322967d-c35a-4f89-89bd-4bb808c8bc59

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi