Seritë 347

Rekorderi kompresuese.

Shko te
347512S1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rekorderi kompresuese.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: -25–120 °C

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi kompresuese. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, Lidhja për rakorderat Caleffi. Lidhjet: Ø 12. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: -25–120 °C.
SCIP code
50666626-7d15-46fc-bb2a-bdf3b7dea42b
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi kompresuese. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, Lidhja për rakorderat Caleffi. Lidhjet: Ø 14. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: -25–120 °C.
SCIP code
5bb36ff6-38e2-4f4f-b0c7-33aa48255123

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi