Seritë 5996

Rekorderi fundore kthimi.

Shko te
599675.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rekorderi fundore kthimi.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi fundore kthimi. Lidhjet: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, lidhje radiale e dyfishtë. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi