Seritë 5996

Rekorderi fundore fluksi.

Shko te
599679.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rekorderi fundore fluksi.
Pajisur me zgavër ajri manuale dhe rubinet mbyllës automatik.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 6 bar
Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 2,5 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–60 °C

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Rekorderi fundore fluksi. Pajisur me zgavër ajri manuale dhe rubinet mbyllës automatik. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 6 bar. Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 2,5 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–60 °C.
SCIP code
5581549d-9de1-4658-8f3f-878adca15f89

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi