Seritë 5996

Rekorderi fundore e përbërë nga rekorderi fundore radiale e dyfishtë, zgavër ajri manuale dhe tapë.

Shko te
599662.png
599662_dim~-~page-1.png
599662.png
599662_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rekorderi fundore e përbërë nga rekorderi fundore radiale e dyfishtë, zgavër ajri manuale dhe tapë.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi fundore e përbërë nga rekorderi fundore radiale e dyfishtë, zgavër ajri manuale dhe tapë. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F, lidhje radiale e dyfishtë. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C.
SCIP code
cf29b85c-bdea-483e-89ac-6e44e5fa125d

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi