Seritë 941

Rekorderi e tipit femër.

Shko te
941300.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rekorderi e tipit femër.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi e tipit femër. Lidhjet: G 3/8" (ISO 228-1) F, hyrje. Lidhjet: 23 p.1,5, dalje fundore, Lidhja për rakorderat Caleffi.
SCIP code
f322967d-c35a-4f89-89bd-4bb808c8bc59
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi e tipit femër. Lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F, hyrje, Lidhja për rakorderat Caleffi. Lidhjet: 23 p.1,5, dalje fundore.
SCIP code
f322967d-c35a-4f89-89bd-4bb808c8bc59
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi e tipit femër. Lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F, hyrje, Lidhja për rakorderat Caleffi. Lidhjet: Ga 3/4" (ISO 228-1) M, dalje fundore.
SCIP code
f322967d-c35a-4f89-89bd-4bb808c8bc59
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi e tipit femër. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, hyrje, Lidhja për rakorderat Caleffi. Lidhjet: 23 p.1,5, dalje fundore.
SCIP code
f322967d-c35a-4f89-89bd-4bb808c8bc59
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi e tipit femër. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, hyrje, Lidhja për rakorderat Caleffi. Lidhjet: Ga 3/4" (ISO 228-1) M, dalje fundore.
SCIP code
f322967d-c35a-4f89-89bd-4bb808c8bc59
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi e tipit femër. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, hyrje, Lidhja për rakorderat Caleffi. Lidhjet: Ga 1" (ISO 228-1) M, dalje fundore.
SCIP code
f322967d-c35a-4f89-89bd-4bb808c8bc59

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi