Seritë 588

Rekorderi bashkuese me tre pjesë për sisteme termike diellore.

Shko te
588052.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rekorderi bashkuese me tre pjesë për sisteme termike diellore.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar
Gama e temperaturës mesatare: -30–160 °C
Përqindja maksimale e glikolit: 50 %
Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi bashkuese me tre pjesë për sisteme termike diellore. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, hyrje, bashkimi. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, bashkimi. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: -30–160 °C. Përqindja maksimale e glikolit: 50 %. Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit.
SCIP code
b917b66d-9cae-4fc2-859b-a9edd8393684
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Rekorderi bashkuese me tre pjesë për sisteme termike diellore. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F, hyrje, bashkimi. Lidhjet: G 1" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, bashkimi. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: -30–160 °C. Përqindja maksimale e glikolit: 50 %. Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit.
SCIP code
2cbb3f85-7c0d-4d52-b4d6-cec33d189331

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi