Серија 588

Три спојки за соларни термални системи.

Оди до
588052.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Три спојки за соларни термални системи.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Среден температурен опсег: -30–160 °C
Максимален процент на гликол: 50 %
средно: вода, раствори на гликол

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Три спојки за соларни термални системи. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, влезови, синдикатот. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, синдикатот. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -30–160 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол.
SCIP code
b917b66d-9cae-4fc2-859b-a9edd8393684
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Три спојки за соларни термални системи. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F, влезови, синдикатот. Поврзување: G 1" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, синдикатот. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -30–160 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол.
SCIP code
2cbb3f85-7c0d-4d52-b4d6-cec33d189331

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi