Seritë 383

Rekorderi bashkuese me guarnicion unazor.

Shko te
383551.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rekorderi bashkuese me guarnicion unazor.

Të dhënat teknike

Lustër: krom

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi bashkuese me guarnicion unazor. Lidhjet: 23 p. 1,5, hyrje, Lidhja për rakorderat Caleffi. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. Lustër: krom.
SCIP code
c5cdd43e-000a-45f3-9729-e53f67352eff

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi