Серија 383

Монтажа за поврзување со O-Ring заптивка.

Оди до
383551.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Монтажа за поврзување со O-Ring заптивка.

Технички податоци

Завршница: хроматска

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Монтажа за поврзување со O-Ring заптивка. Поврзување: 23 p. 1,5, влезови, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. Завршница: хроматска.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi