Seritë 4499

Pllakë teke për mbulimin e murit.

Shko te
449900.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Pllakë teke për mbulimin e murit.

Të dhënat teknike

Lustër: RAL 9010 e bardhë

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Pllakë teke për mbulimin e murit. Lustër: RAL 9010 e bardhë.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi