Серија 4499

Единечна ѕидна плоча.

Оди до
449900.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Единечна ѕидна плоча.

Технички податоци

Завршница: бела RAL 9010

Цртежи и спецификации

Број на дел
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Единечна ѕидна плоча. Завршница: бела RAL 9010.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi