Pjesë këmbimi EVOSTA2 70/130.

Shko te
F0002041.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Pjesë këmbimi EVOSTA2 70/130.
E pajisur me kabëll ushqimi.

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Përdorimi Lloji i pompës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Pjesë këmbimi EVOSTA2 70/130. E pajisur me kabëll ushqimi. Lloji i pompës: EVOSTA2 70/130.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi