Резервен дел EVOSTA2 70/130.

Оди до
F0002041.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Резервен дел EVOSTA2 70/130.
Комплет со доводен кабел.

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел Користете Вид на пумпа
3D модели
Текст за опис
Резервен дел EVOSTA2 70/130. Комплет со доводен кабел. Вид на пумпа: EVOSTA2 70/130.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi