Seritë 572

Parandalues i kthimit të fluksit i pakontrollueshëm, me zona të ndryshme presioni për boilerët e montuar në mur.

Shko te
572106.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Parandalues i kthimit të fluksit i pakontrollueshëm, me zona të ndryshme presioni për boilerët e montuar në mur.

Të dhënat teknike

Gama e temperaturës mesatare: 0–40 °C
PN (Presioni nominal): PN 10
Materialet: Nikel

Certifikimet

BELGAQUA
NF
PZH

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Parandalues i kthimit të fluksit i pakontrollueshëm, me zona të ndryshme presioni për boilerët e montuar në mur. Lidhjet: Ø 6, lidhje me tuba bakri. Gama e temperaturës mesatare: 0–40 °C. PN (Presioni nominal): PN 10. Materialet: Nikel.
SCIP code
3c874011-4095-4e5c-a58e-1906233126b8

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi