Серија 572

Неконтролирано спречување на повратен проток со различни зони на притисок за ѕидни котли.

Оди до
572106.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Неконтролирано спречување на повратен проток со различни зони на притисок за ѕидни котли.

Технички податоци

Среден температурен опсег: 0–40 °C
PN (номинален притисок): PN 10
Материјал: месинг

Сертификати

BELGAQUA
NF
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Неконтролирано спречување на повратен проток со различни зони на притисок за ѕидни котли. Поврзување: Ø 6, приклучоци за бакарни цевки. Среден температурен опсег: 0–40 °C. PN (номинален притисок): PN 10. Материјал: месинг.
SCIP code
3c874011-4095-4e5c-a58e-1906233126b8

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi