Paketa e valvulave të brendshme zëvendësuese përputhet me valvulat e radiatorit.

Shko te
F36073.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Paketa e valvulave të brendshme zëvendësuese përputhet me valvulat e radiatorit.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Paketa e valvulave të brendshme zëvendësuese përputhet me valvulat e radiatorit. lidhjet: 1/2". lidhjet: 3/4".

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Lëviz poshtë-lart