Склопот на внатрешниот вентил за замена одговара на вентилите на радијаторот.

Оди до
F36073.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Склопот на внатрешниот вентил за замена одговара на вентилите на радијаторот.

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Склопот на внатрешниот вентил за замена одговара на вентилите на радијаторот. Поврзување: 1/2". Поврзување: 3/4".
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Caleffi Rep Locator
Caleffi Rep Locator
Врти