Seritë 644

Paketë izoluese për përdorim në sistemet e ngrohjes dhe kondicionimit të ajrit.

Shko te
CBN644357.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Paketë izoluese për përdorim në sistemet e ngrohjes dhe kondicionimit të ajrit.
Për valvulat e motorizuara me tre drejtime të serisë 644.

Të dhënat teknike

Gama e temperaturës mesatare: -10–110 °C

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Përdorimi
Modele 3D
Teksti i tenderit
Paketë izoluese për përdorim në sistemet e ngrohjes dhe kondicionimit të ajrit. Për valvulat e motorizuara me tre drejtime të serisë 644. Gama e temperaturës mesatare: -10–110 °C.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi