Seritë 603

ICECAL, Pajisje sigurie kundër ngricës.

Shko te
603040.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Pajisje sigurie kundër ngricës.

PATENT

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës së ambientit: -30–90 °C
Temperatura e ndezjes: 3 °C
Temperatura e fikjes: 4 °C
Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Pajisje sigurie kundër ngricës. Lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F, Dado e kapur. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës së ambientit: -30–90 °C. Temperatura e ndezjes: 3 °C. Temperatura e fikjes: 4 °C. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
SCIP code
1d5241a3-2d19-44a8-9484-461b703fa2e2

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi