Серија 603

ICECAL, Безбедносен уред против замрзнување.

Оди до
603040.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Безбедносен уред против замрзнување.

PATENT

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Опсег на амбиентална температура: -30–90 °C
Температури на отворање: 3 °C
Температурите на затворање: 4 °C
Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Безбедносен уред против замрзнување. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F, заробен орев. Максимален работен притисок: 10 bar. Опсег на амбиентална температура: -30–90 °C. Температури на отворање: 3 °C. Температурите на затворање: 4 °C. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
1d5241a3-2d19-44a8-9484-461b703fa2e2

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi