Seritë 7504

CONTECA EASY, Matës i drejtpërdrejtë i nxehtësisë për sistemet e zonave dhe sistemet e ngrohjes qendrore.

Shko te
750404.png
750404_dim~-~page-1.png
750404_app~-~page-1.png
750404.png
750404_dim~-~page-1.png
750404_app~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Matës i drejtpërdrejtë i nxehtësisë për sistemet e zonave dhe sistemet e ngrohjes qendrore.
Moduli matës dorëzohet i pajisur me:- çift sondash temperature zhytëse (L= 1,9 m);- çift xhepash Y;- matës vëllimi i turbinës me dalje pulsi;- integrator elektronik me ekran LCD.
Leximi lokal me ekran LCD/lexim i centralizuar përmes transmetimit BUS.
Rrjetë filtri e vendosur në xhepin e fluksit.

Të dhënat teknike

Gama e temperaturës mesatare: 2–90 °C
Furnizimi me energji elektrike: 24 V (AC)
Konsumi i energjisë: 1 W
Klasa e saktësisë: 3

Certifikimet

CE
MI004

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Shpejtësia e rrjedhës së përhershme (Qp) Shkalla minimale e rrjedhës (Qi)
Lloji i masës
Duzë e vetme
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Matës i drejtpërdrejtë i nxehtësisë për sistemet e zonave dhe sistemet e ngrohjes qendrore. Moduli matës dorëzohet i pajisur me: - çift sondash temperature zhytëse (L= 1,9 m); - çift xhepash Y; - matës vëllimi i turbinës me dalje pulsi; - integrator elektronik me ekran LCD. Leximi lokal me ekran LCD/lexim i centralizuar përmes transmetimit BUS. Rrjetë filtri e vendosur në xhepin e fluksit. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M, bashkimi. Gama e temperaturës mesatare: 2–90 °C. Furnizimi me energji elektrike: 24 V (AC). Konsumi i energjisë: 1 W. Klasa e saktësisë: 3. Shpejtësia e rrjedhës së përhershme (Qp): 2,5 m³/h. Shkalla minimale e rrjedhës (Qi): 50 l/h. Lloji i masës: Duzë e vetme.
SCIP code
e774d689-ffb5-429f-896b-6bd255ec45f4
Lloji i masës
Duzë e shumëfishtë
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Matës i drejtpërdrejtë i nxehtësisë për sistemet e zonave dhe sistemet e ngrohjes qendrore. Moduli matës dorëzohet i pajisur me: - çift sondash temperature zhytëse (L= 1,9 m); - çift xhepash Y; - matës vëllimi i turbinës me dalje pulsi; - integrator elektronik me ekran LCD. Leximi lokal me ekran LCD/lexim i centralizuar përmes transmetimit BUS. Rrjetë filtri e vendosur në xhepin e fluksit. Lidhjet: G 1" A (ISO 228-1) M, bashkimi. Gama e temperaturës mesatare: 2–90 °C. Furnizimi me energji elektrike: 24 V (AC). Konsumi i energjisë: 1 W. Klasa e saktësisë: 3. Shpejtësia e rrjedhës së përhershme (Qp): 3,5 m³/h. Shkalla minimale e rrjedhës (Qi): 70 l/h. Lloji i masës: Duzë e shumëfishtë.
SCIP code
279c6a31-17a7-408d-8ddd-215a9d114aae
Lloji i masës
Duzë e shumëfishtë
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Matës i drejtpërdrejtë i nxehtësisë për sistemet e zonave dhe sistemet e ngrohjes qendrore. Moduli matës dorëzohet i pajisur me: - çift sondash temperature zhytëse (L= 1,9 m); - çift xhepash Y; - matës vëllimi i turbinës me dalje pulsi; - integrator elektronik me ekran LCD. Leximi lokal me ekran LCD/lexim i centralizuar përmes transmetimit BUS. Rrjetë filtri e vendosur në xhepin e fluksit. Lidhjet: G 1 1/4" A (ISO 228-1) M, bashkimi. Gama e temperaturës mesatare: 2–90 °C. Furnizimi me energji elektrike: 24 V (AC). Konsumi i energjisë: 1 W. Klasa e saktësisë: 3. Shpejtësia e rrjedhës së përhershme (Qp): 6 m³/h. Shkalla minimale e rrjedhës (Qi): 120 l/h. Lloji i masës: Duzë e shumëfishtë.
SCIP code
0dfd96ea-3748-4a19-8202-9f70faa2cd84