Серија 7504

CONTECA EASY, Директен мерач на топлина за зонски системи и системи за централно греење.

Оди до
750404.png
750404_dim~-~page-1.png
750404_app~-~page-1.png
750404.png
750404_dim~-~page-1.png
750404_app~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Директен мерач на топлина за зонски системи и системи за централно греење.
Мерниот модул е испорачан комплетно со:-пар сонди за температура на потопување (L= 1,9 m);- пар Y џебови;- мерач на волумен на турбина со пулсен излез;- електронски интегратор со LCD дисплеј.
Локално читање преку LCD дисплеј/централизирано читање преку пренос на магистрала.
Решетка за цедалка сместена во џебот за проток.

Технички податоци

Среден температурен опсег: 2–90 °C
Напојување со електрична енергија: 24V (AC)
потрошувачка на енергија: 1 W
Класа на точност: 3

Сертификати

CE
MI004

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Постојана стапка на проток (Qp) Минимална брзина на проток (Qi)
Тип на мерење
единечна млазница
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Директен мерач на топлина за зонски системи и системи за централно греење. Мерниот модул е испорачан комплетно со: -пар сонди за температура на потопување (L= 1,9 m); - пар Y џебови; - мерач на волумен на турбина со пулсен излез; - електронски интегратор со LCD дисплеј. Локално читање преку LCD дисплеј/централизирано читање преку пренос на магистрала. Решетка за цедалка сместена во џебот за проток. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, синдикатот. Среден температурен опсег: 2–90 °C. Напојување со електрична енергија: 24V (AC). потрошувачка на енергија: 1 W. Класа на точност: 3. Постојана стапка на проток (Qp): 2,5 m³/h. Минимална брзина на проток (Qi): 50 l/h. Тип на мерење: единечна млазница.
SCIP code
e774d689-ffb5-429f-896b-6bd255ec45f4
Тип на мерење
мулти-млазница
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Директен мерач на топлина за зонски системи и системи за централно греење. Мерниот модул е испорачан комплетно со: -пар сонди за температура на потопување (L= 1,9 m); - пар Y џебови; - мерач на волумен на турбина со пулсен излез; - електронски интегратор со LCD дисплеј. Локално читање преку LCD дисплеј/централизирано читање преку пренос на магистрала. Решетка за цедалка сместена во џебот за проток. Поврзување: G 1" A (ISO 228-1) M, синдикатот. Среден температурен опсег: 2–90 °C. Напојување со електрична енергија: 24V (AC). потрошувачка на енергија: 1 W. Класа на точност: 3. Постојана стапка на проток (Qp): 3,5 m³/h. Минимална брзина на проток (Qi): 70 l/h. Тип на мерење: мулти-млазница.
SCIP code
279c6a31-17a7-408d-8ddd-215a9d114aae
Тип на мерење
мулти-млазница
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Директен мерач на топлина за зонски системи и системи за централно греење. Мерниот модул е испорачан комплетно со: -пар сонди за температура на потопување (L= 1,9 m); - пар Y џебови; - мерач на волумен на турбина со пулсен излез; - електронски интегратор со LCD дисплеј. Локално читање преку LCD дисплеј/централизирано читање преку пренос на магистрала. Решетка за цедалка сместена во џебот за проток. Поврзување: G 1 1/4" A (ISO 228-1) M, синдикатот. Среден температурен опсег: 2–90 °C. Напојување со електрична енергија: 24V (AC). потрошувачка на енергија: 1 W. Класа на точност: 3. Постојана стапка на проток (Qp): 6 m³/h. Минимална брзина на проток (Qi): 120 l/h. Тип на мерење: мулти-млазница.
SCIP code
0dfd96ea-3748-4a19-8202-9f70faa2cd84