Seritë 5560

Manometër për testin e presionit të enës së zgjerimit.

Shko te
556000.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Manometër për testin e presionit të enës së zgjerimit.

Të dhënat teknike

Klasa e saktësisë: Manometër temperature UNI 2,5

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Shkalla e manometrit të presionit
Modele 3D
Teksti i tenderit
Manometër për testin e presionit të enës së zgjerimit. Klasa e saktësisë: Manometër temperature UNI 2,5. Shkalla e manometrit të presionit: 0–10 bar.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi