Серија 5560

Манометар за испитување на притисокот на садот за проширување.

Оди до
556000.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Манометар за испитување на притисокот на садот за проширување.

Технички податоци

Класа на точност: Температурен мерач UNI 2.5

Цртежи и спецификации

Број на дел Вага за манометар
3D модели
Текст за опис
Манометар за испитување на притисокот на садот за проширување. Класа на точност: Температурен мерач UNI 2.5. Вага за манометар: 0–10 bar.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi