Seritë 8461

Manometër për gazin.

Shko te
846101.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Manometër për gazin.

Të dhënat teknike

Klasa e saktësisë: Manometër presioni UNI 1,6

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Shkalla e manometrit të presionit
Modele 3D
Teksti i tenderit
Manometër për gazin. Lidhjet: G 1/4" A (ISO 228-1) M, lidhje radiale. Klasa e saktësisë: Manometër presioni UNI 1,6. Shkalla e manometrit të presionit: 0–60 bar.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Manometër për gazin. Lidhjet: G 1/4" A (ISO 228-1) M, lidhje radiale. Klasa e saktësisë: Manometër presioni UNI 1,6. Shkalla e manometrit të presionit: 0–100 bar.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Manometër për gazin. Lidhjet: G 3/8" A (ISO 228-1) M, lidhje radiale. Klasa e saktësisë: Manometër presioni UNI 1,6. Shkalla e manometrit të presionit: 0–60 bar.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Manometër për gazin. Lidhjet: G 3/8" A (ISO 228-1) M, lidhje radiale. Klasa e saktësisë: Manometër presioni UNI 1,6. Shkalla e manometrit të presionit: 0–100 bar.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi