Серија 8461

Манометар за гас.

Оди до
846101.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Манометар за гас.

Технички податоци

Класа на точност: Манометар UNI 1.6

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Вага за манометар
3D модели
Текст за опис
Манометар за гас. Поврзување: G 1/4" A (ISO 228-1) M, радијална врска. Класа на точност: Манометар UNI 1.6. Вага за манометар: 0–60 bar.
3D модели
Текст за опис
Манометар за гас. Поврзување: G 1/4" A (ISO 228-1) M, радијална врска. Класа на точност: Манометар UNI 1.6. Вага за манометар: 0–100 bar.
3D модели
Текст за опис
Манометар за гас. Поврзување: G 3/8" A (ISO 228-1) M, радијална врска. Класа на точност: Манометар UNI 1.6. Вага за манометар: 0–60 bar.
3D модели
Текст за опис
Манометар за гас. Поврзување: G 3/8" A (ISO 228-1) M, радијална врска. Класа на точност: Манометар UNI 1.6. Вага за манометар: 0–100 bar.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi