Seritë 559

SEPCOLL, Kolektor me separator hidraulik për sistemet e ngrohjes dhe të ftohjes.2+1 dalje.

Shko te
559021.png
559021_dim~-~page-1.png
559021.png
559021_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Kolektor me separator hidraulik për sistemet e ngrohjes dhe të ftohjes.2+1 dalje.
Pajisur me kapëse montimi.
Me izolim.

Të dhënat teknike

Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C
PN (Presioni nominal): PN 6
Materialet: Çelik

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja kryesore Lidhja e daljes Lidhja e daljes
Distanca qendrore kryesore
90 mm
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kolektor me separator hidraulik për sistemet e ngrohjes dhe të ftohjes. 2+1 dalje. Me izolim. Pajisur me kapëse montimi. lidhja kryesore: G 1" (ISO 228-1) F. lidhja e daljes: G 1" (ISO 228-1) F, 2 dalje, Dado e kapur. lidhja e daljes: G 1" A (ISO 228-1) M, 1 dalje. Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C. Distanca qendrore kryesore: 90 mm. PN (Presioni nominal): PN 6. Materialet: Çelik.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi