Серија 559

SEPCOLL, Хидрауличен сепаратор-колектор за системи за греење и ладење.2+1 излеза.

Оди до
559021.png
559021_dim~-~page-1.png
559021.png
559021_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Хидрауличен сепаратор-колектор за системи за греење и ладење.2+1 излеза.
Комплетно со држачи за монтирање.
Со изолација.

Технички податоци

Среден температурен опсег: 0–100 °C
PN (номинален притисок): PN 6
Материјал: челик

Цртежи и спецификации

Број на дел главната врска излезна врска странична врска
Главно централно растојание
90 mm
3D модели
Текст за опис
Хидрауличен сепаратор-колектор за системи за греење и ладење. 2+1 излеза. Со изолација. Комплетно со држачи за монтирање. главната врска: G 1" (ISO 228-1) F. излезна врска: G 1" (ISO 228-1) F, 2 излези, заробен орев. странична врска: G 1" A (ISO 228-1) M, 1 штекер. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Главно централно растојание: 90 mm. PN (номинален притисок): PN 6. Материјал: челик.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi