Seritë 338

Koka rezervë për fluksin e kthyer.

Shko te
338000.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Koka rezervë për fluksin e kthyer.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Koka rezervë për fluksin e kthyer.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi