Серија 338

Резервни наслони за обратен проток.

Оди до
338000.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Резервни наслони за обратен проток.

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Резервни наслони за обратен проток.
SCIP code
2acd72b9-de72-4dbe-bc6e-2e6009924008

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi