Seritë 5265

Grup sigurie për ngrohësit depozitues të ujit të nxehtë, me valvul mbyllëse dhe valvul kontrolli.

Shko te
526554.png
526554_sez~-~page-1.png
526554_dim~-~page-1.png
526554.png
526554_sez~-~page-1.png
526554_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Grup sigurie për ngrohësit depozitues të ujit të nxehtë, me valvul mbyllëse dhe valvul kontrolli.
Certifikuar sipas standardit EN 1487.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 2–120 °C
Materialet: Nikel

Certifikimet

BELGAQUA
NF

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet DN
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Grup sigurie për ngrohësit depozitues të ujit të nxehtë, me valvul mbyllëse dhe valvul kontrolli. Certifikuar sipas standardit EN 1487. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M, hyrje. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–120 °C. DN: DN 20 (trupi). Materialet: Nikel.
SCIP code
ce8d80e6-555a-41db-9474-7c9a5eb3e8ba

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi