Серија 5265

Безбедносна група за грејачи за складирање на топла вода, со вентил за исклучување и неповратен вентил.

Оди до
526554.png
526554_sez~-~page-1.png
526554_dim~-~page-1.png
526554.png
526554_sez~-~page-1.png
526554_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Безбедносна група за грејачи за складирање на топла вода, со вентил за исклучување и неповратен вентил.
Сертифициран според стандардот EN 1487.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 2–120 °C
Материјал: месинг

Сертификати

BELGAQUA
NF

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување DN
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Безбедносна група за грејачи за складирање на топла вода, со вентил за исклучување и неповратен вентил. Сертифициран според стандардот EN 1487. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, влезови. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 2–120 °C. DN: DN 20 (тело). Материјал: месинг.
SCIP code
ce8d80e6-555a-41db-9474-7c9a5eb3e8ba

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi