Seritë 570

Grup i montuar paraprakisht, konektorë me fllanxhë PN 16.

Shko te
570050.png
570050_dim~-~page-1.png
570050.png
570050_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Grup i montuar paraprakisht, konektorë me fllanxhë PN 16.
Përbërë nga:
- parandaluesi i kthimit të fluksit i serisë 575;
- filtër-Y i serisë 579;
- valvula mbyllëse manuale.

Të dhënat teknike

Gama e temperaturës mesatare: 0–65 °C
PN (Presioni nominal): PN 10

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Grup i montuar paraprakisht, konektorë me fllanxhë PN 16. Përbërë nga: - parandaluesi i kthimit të fluksit i serisë 575; - filtër-Y i serisë 579; - valvula mbyllëse manuale. Lidhjet: DN 50 (EN 1092-1) PN 16. Gama e temperaturës mesatare: 0–65 °C. PN (Presioni nominal): PN 10.
SCIP code
3b4c5ba4-81f0-483e-b6ca-95794dbdb6d5
Modele 3D
Teksti i tenderit
Grup i montuar paraprakisht, konektorë me fllanxhë PN 16. Përbërë nga: - parandaluesi i kthimit të fluksit i serisë 575; - filtër-Y i serisë 579; - valvula mbyllëse manuale. Lidhjet: DN 65 (EN 1092-1) PN 16. Gama e temperaturës mesatare: 0–65 °C. PN (Presioni nominal): PN 10.
SCIP code
01cef659-7889-46ed-b5a8-f7ec2820fac1
Modele 3D
Teksti i tenderit
Grup i montuar paraprakisht, konektorë me fllanxhë PN 16. Përbërë nga: - parandaluesi i kthimit të fluksit i serisë 575; - filtër-Y i serisë 579; - valvula mbyllëse manuale. Lidhjet: DN 80 (EN 1092-1) PN 16. Gama e temperaturës mesatare: 0–65 °C. PN (Presioni nominal): PN 10.
SCIP code
119d56ac-85d9-4c1c-9338-69ae457b59ca
Modele 3D
Teksti i tenderit
Grup i montuar paraprakisht, konektorë me fllanxhë PN 16. Përbërë nga: - parandaluesi i kthimit të fluksit i serisë 575; - filtër-Y i serisë 579; - valvula mbyllëse manuale. Lidhjet: DN 100 (EN 1092-1) PN 16. Gama e temperaturës mesatare: 0–65 °C. PN (Presioni nominal): PN 10.
SCIP code
58c2d950-1bba-448b-b982-caa784c2adb0

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi